SANDVIK SAJTÓNYILATKOZAT

Az Ascendum Építőgépek Hungária Kft. bővített termékpalettájában már a Sandvik törő -és osztályozógépek is megtalálhatóak.

Büszkén jelentjük be, hogy a Sandvik Csoporttal kötött megállapodásunk értelmében az Ascendum Építőgépek Hungária Kft a márka törő -és osztályozógépeinek hivatalos forgalmazója Magyarországon.

Cégünk az Ascendum Csoport része, mely világszerte az egyik legnagyobb értékesítője a Volvo Construction Equipment termékeinek. 1974-es alapításunk óta folyamatosan jelen vagyunk a magyarországi piacon, ahol a Volvo CE termékeire vonatkozóan kizárólagos forgalmazási joggal bírunk.

A Volvo CE termékekhez kiváló kiegészítésül szolgálnak a különböző mobil törő -és osztályozógépek.

Széles termékkínálatunkban találhatóak pofástörők, röpítőtörők, kúpostörők; 3 frakciós osztályzók és a világon egyedülálló dupla szitájú osztályozógépek. A termékek tervezésénél a hatékonyság és az optimális termelékenység elsődleges szempont volt, minden egység felhasználóbarát és könnyen szállítható.

A Sandvik mobil törő -és osztályozógépein túl az Ascendum Építőgépek Hungária Kft. a Rammer kalapácsok márkaképviseletét is ellátja. Cégünk  Magyarországon egyedülálló módon biztosítja ügyfelei számára a teljeskörű szervízszolgáltatásokat és alkatrész ellátást.

A Sandvik által forgalmazott építőipari gépek világszerte ismertek, megbízható, magas minőséget képviselnek. A Sandvikkal kötött megállapodásunknak köszönhetően a magyarországi ügyfelek a kiváló minőségű gépeik mellé ezentúl még magasabb minőségű szervízszolgálatásokat és ügyféltámogatási megoldásokat élvezhetnek. A Sandvik termékei forgalmazásánál kiemelten fontosnak tartja az ügyfélközpontű értékesítést, ebben talált partnerre az Ascendum Építőgépek Hungária Kft-ben, mely osztja a Sandvik értékeit, biztosítja az ügyfelek személyre szabott, helyi támogatását, miközben nemzetközi tapasztalatával és professzionalizmusával garantálja a magas minőséget.

Az Ascendum Építőgépek Hungária Kft. magyarországi irodája, szervize és mérnökei biztosítják az egész országra kiterjedően gyors és hatékony szolgáltatásokat. Különleges esetek kezelésére cégünk  kapcsolatban van a Sandvik területileg illetékes irodájával, így biztosítva ügyfeleink számára a gördülékeny szolgáltatásokat.

Az Ascendum Építőgépek Hungária Kft.-vel kötött együttműködésről Kauko Juuri, a Sandvik Global Distributor Managere így nyilatkozott: „ Meggyőződésünk, hogy a Sandvik termékek és az ehhez biztosított globális aftermarket szolgáltatások kombinálva az Ascendum Építőgépek Hungária Kft. helyi szolgáltatásaival és iparági szakértelmével biztosítja,hogy  ügyfeleink a legjobb szolgáltatásokat élvezhetik.”

 

További részletekért érdeklődjön területi képviselőjénél vagy keresse fel honlapunkat (http://ascendum.hu/hu/hirek/hirek/) és kövesse Facebook oldalunkat                                                                 (https://www.facebook.com/AscendumEpitogepek).