CEO ÜZENETE

Dr. Thomas Schmitz nyilatkozata:

2003 szeptembere óta vagyok az Ascendum Central Europe GmbH – korábban a Volvo CE Közép-Európai Csoport – elnök vezérigazgatója. A holdinghoz tartozik, és ez által az én vezetésem alá Ausztrián kívül a cseh, szlovák, magyar, román, moldáv és horvát piac is. Szlovéniában és Bosznia-Hercegovinában, az Ascendum Csoport alforgalmazók révén van jelen. A holding 2014-ben elért teljes forgalma körülbelül 150 millió euró volt.

1986 óta vagyunk a Volvo Construction importőrei és forgalmazói Ausztriában. Az azóta eltelt időszakban a Közép-Európai Csoport a folyamatos növekedésre törekedett, melynek eredménye a cégcsoport jelenlegi mérete. A gazdasági válság okán számos vezetésbeli változásra volt szükség, melyek segítettek kilábalni a nehézségekből. Jelenleg a Közép-Európai Csoport egy jól képzett szakembergárdával büszkélkedhet, akik személyre szabott megoldásokkal járulnak hozzá ügyfeleink elégedettségéhez. A Közép-Európai Csoport minden egyes országában kiemelten figyelünk arra, hogy ügyfeleink problémáit az egyéni igényeknek megfelelően kezeljük, illetve személyre szabott finanszírozási megoldásokat kínáljunk. Műszaki csapatunk gyors és szakszerű segítség nyújtása és az alkatrészek könnyű beszerezhetősége egyaránt biztosítja ügyfeleink elégedettségét.

Termékkínálatunkban találhatóak többek között Volvo homlokrakodó gépek, kotrógépek, csuklós dömperek, csőfektetők. 2015 óta Ausztriában forgalmazunk SENNEBOGEN ipari átrakó és anyagmozgató gépeket, valamint az ATLAS COPCO termékeit, többek között hidraulikus kalapácsokat, bontó gépeket, kompresszorokat és generátorokat. A Közép-Európai Csoport többi országában RAMMER hidraulikus kalapácsok kerülnek forgalmazásra. 

Különösen büszkék vagyunk rá, hogy cégünk sikeresen kezelte a 2008-2010 közötti gazdasági válság időszakát, olyannyira, hogy az Ascendum Central Europe GmbH esetében hosszú távú gazdasági növekedés prognosztizálható.

Ahhoz, hogy a jövőben is változatlan minőségben tudjunk eleget tenni a piaci igényeknek, munkatársaink szakmai képzésére fektetjük a legnagyobb hangsúlyt, mivel úgy véljük ez a befektetés a záloga cégünk sikeres jövőjének.